Warning: Creating default object from empty value in /customers/4/c/d/ugo-relax.be/httpd.www/wp-content/plugins/uni-woo-wishlist/uni-woo-wishlist.php on line 270
Wie ben ik

Wie ben ik

Yoga maakte me bewust van spanning in mijn lichaam en leerde hoe ik kon ontspannen.

Meditatie leerde me stoppen met piekeren wanneer ik dat wilde.

Ayurveda heeft me de impact van voeding op mijn functioneren bijgebracht.

Massage ervaar ik als heilzaam voor mijn lichaam én mijn gemoedstoestand.

 

Mijn naam is Paula Cas, ik ben geboren in 1965, gehuwd en mama van een dochter en een zoon.

In de Filippijnen volgde ik tussen 1998 en 2000 massagecursussen, voetreflexologie, aromatherapie en shiatsu. In 2001 begon ik in Afrika een opleiding tot docent hatha yoga volgens de Himalayan Traditie (leer van Swami Rama), deze heb ik afgerond met een stage in India in 2008. In België leerde ik in 2006 Manuele Lymfedrainage volgens de methode van Dr. Vodder. In 2013 behaalde ik het getuigschrift van Ayurvedic Technician bij EISRA (European Institute of Scientific Research on Ayurveda).

Sinds 2005 combineer ik in mijn praktijk de kennis die ik in de verschillende opleidingen heb opgedaan. Het begeleiden van mensen, zowel individueel als in groep, naar een Gezond en Ontspannen leven geeft mij ongelooflijk veel voldoening.

Voor bijkomende informatie kan u mij contacteren via het Contactformulier

Ik beantwoord graag uw vragen.